Om os

NetbankForsikring er lavet i samarbejde med CHUBB

skadegarantifonden logo

Chubb er vokset fra en marine forsikringsvirksomhed i 1882 til det største listede skadesforsikringsfirma globalt.

Chubb har med sine ca. 31.000 ansatte et verdensomspændende netværk i 54 lande og kendetegnes ved at være en professionel partner, med god service og skadebehandling.

Chubb European Group, Danmark er en filial af Chubb European Group SE, fransk forsikringsselskab – den danske filial registreret med CVR 27385931 og holder til på Kalvebod Brygge 45, 2 sal, 1560 København V.

Chubb European Group SE er en virksomhed, der er omfattet af bestemmelserne i den franske forsikringslovgivning med registreringsnummer 450 327 374 RCS Nanterre og følgende kontor: La Tour Carpe Diem, 31 Place des Corolles, Esplanade Nord, 92400 Courbevoie, Frankrig.

Chubb European Group SE har fuldt indbetalt aktiekapital på 896 176 662 € og ledes af Autorité de contrôle prudentiel et de résolution (ACPR) 4, Place de Budapest, CS 92459, 75436 PARIS CEDEX 09.
Den danske filial er også under tilsyn af Finanstilsynet.

skadegarantifonden logo

Chubb er medlem af skadegarantifonden, så du som forsikringstager er sikret hvis det usandsynlige skulle ske og forsikringsselskabet skulle gå konkurs.
I tilfælde af et skadesforsikringsselskab går konkurs træder Garantifonden til og yder dækning for de berørte forsikringstagere. Garantifonden for skadesforsikringsselskaber blev oprettet i 2003, til gavn for alle forsikringstagere

Marsh & McLennan Agency

Marsh & McLennan Agency (MMA) er forsikringsformidler for Chubb og står for den daglige drift af NetbankForsikring.dk. MMA er ansvarlig for præmieopkrævninger og policeudstedelse, samt den daglige vejledning af forsikringstagere. MMA er et datterselskab af Marsh A/S, der siden 1979 har arbejdet med risikorådgivning til danske virksomheder. Har du derfor nogle spørgsmål til hvordan NetbankForsikring kan sikre din virksomhed skal du være velkommen til skrive til os på netbankforsikring@marsh.com

NetbankForsikring

Hvis du har indbrud i din virksomheds netbank, dækker banken ikke.
Som erhvervsdrivende bærer du selv tabet, men med NetbankForsikring er du sikret.