Hvorfor NetbankForsikring

Banken dækker ikke erhvervsdrivende ved indbrud

Som erhvervsdrivende er du ikke dækket på samme måde som på den private netbank. Banken har ikke pligt til at dække det tabte beløb i tilfælde af et indbrud i din virksomheds netbank. Over de seneste år er der sket en kraftig stigning i antallet af hackerangreb rettet mod netbanken, og i perioden fra 2017 til 2019 er der sket over en fordobling i antal af indbrud i netbanken ved phising og malware. Det er derfor vigtigt, at du som virksomhedsejer afdækker denne risiko og derfor kan NetbankForsikring være en god ide.

+50.000.000 kr.

blev stjålet fra netbanker i Danmark i 2019. Det er over en fem dobling siden 2016
Finansdanmark.dk – netbankssvindel

Hvordan dækker NetbankForsikring?

Hos NetbankForsikring dækker vi det tabte beløb på alle virksomhedens konti i danske pengeinstitutter, inklusiv et eventuelt træk på kassekreditten. Derudover dækker forsikringen eventuelle omkostninger, der relaterer sig til at fastslå om der er et dækningsberettiget indbrud. NetbankForsikring dækker uanset hvor i verden hackerangrebet sker fra, så længe de berørte konti er placeret hos danske pengeinstitutter.

516

forsøg på indbrud i danske netbanker i 2019, heraf medførte 370 af dem et økonomisk tab.
Finansdanmark.dk – netbankssvindel

Hvad dækker NetbankForsikring

 • illustration iconTab af penge indestående på virksomhedens konti

  NetbankForsikring dækker det beløb, der måtte være stjålet fra virksomhedens netbankkonto, som følge af en tredjemands ulovlige adgang. Dette inkluderer også en eventuel kassekredit.

 • illustration iconIT kriseberedskab og juridisk bistand

  I tillæg til det beløb der er stjålet på virksomhedens konto dækkes også indledende juridisk bistand, til afklaring af hvorvidt indbruddet også har resulteret i misbrug af personoplysninger. Såfremt der er sket misbrug af personoplysninger dækkes ligeledes udgifter relateret til dette misbrug op til DKK 1.000.000.

 • illustration iconAlle ansatte

  NetbankForsikring dækker alle ansatte med fuldmagt til virksomhedens konti, uden begrænsning på antal ansatte.

 • illustration iconAlle konti i danske pengeinstitutter

  NetbankForsikring dækker det direkte tab, der er sket fra alle virksomhedens konti i danske pengeinstitutter. Forsikringen dækker derfor også selvom virksomheden har flere konti i forskellige banker.

 • illustration iconMobil, tablet og computer

  NetbankForsikring dækker uanset om indbruddet er sket via en mobiltelefon, en tablet eller på computeren.

 • illustration iconAlle datterselskaber

  NetbankForsikring dækker indbrud der sker i alle virksomhedens datterselskaber, så længe de berørte konti er placeret i et dansk pengeinstitut.

"Sikkerhed og tryghed gør, at vi
kan fokusere på drift, effektivitet og
ikke skal bekymre os om tyveri.

Bliv klogere på NetbankForsikring

Vil du vide mere om hvad NetbankForsikring dækker?

Vi har samlet forsikringens vigtigste dokumenter her, således at du kan få et overblik og se hvordan den kan sikre din virksomhed.